Velkommen til Mea Nani Jewellery 🤎

MEA NANI JEWELLERY er en norsk nettbutikk etablert i 2023.

Som kunde skal du oppleve det som  helt trygt å handle hos oss. Det påløper ingen ekstra kostnader i form av toll og avgifter når du handler fra denne nettbutikken. Alle varer sendes ut fra vårt lager i Bergen. Levering skjer vanligvis innen 2-4 dager etter behandling. (For pakker til nord Norge må det påregnes litt ekstra leveringstid.) 

Vi har smykker og accessoirers som kombinerer tidløs eleganse med de siste trendene. Hvert smykke er laget med materialer av høyeste kvalitet, bygget for å vare og beholde sin skjønnhet i mange år framover.

Men skjønnhet er ikke alt her i verden. Våre smykker kommer fra leverandører som har forpliktet seg til etisk og bærekraftig praksis og som deler våre verdier om et sosialt og miljømessig ansvar.

Smykkene vi selger er hypoallergene, helt fri for bly og nikkel. De fleste smykkene er laget i rustfritt stål eller 925 sterling sølv. Alle smykkene med unntak av de i søvfarget rustfritt stål, er 14K eller 18K gullbelagt med enten hvitt eller gult gull. 

Du vil oppdage at smykkene fra Mea Nani Jewellery holder høy kvalitet til tross for en rimelig pris. Smykkene tåler å komme i kontakt med vann vann og skifter ikke farge ved normal bruk og behandling. 

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger, kan du sende oss en e-post på post@meanani.no eller ta kontakt via kunde-chat på nettsiden. Vi svarer så raskt vi kan 🤎

Takk for at du velger å handle hos oss!

Hilsen Ingelin, eier av Mea Nani Jewellery